lunedì 1 novembre 2021

Sambuco

 Il mio amico Vittorio mi regala sempre la sua fantastica confettura di frutti di sambuco.




Purtroppo non la posso mangiare tal quale, perché contiene i semi. Finora non ho avuto la pazienza di toglierli, ma visto che è stato piuttosto facile farlo con le bacche di mirto, ho preso coraggio e mi sono decisa.

Per togliere un po' di acidità ho aggiunto tre mele a pezzetti e ho rimesso a bollire.

Buonissima. 


Mi finfine dediĉis min al relaborado de la konfitaĵo donacita al mi de mia amiko Vittorio. Bedaŭrinde mi devas forigi ĉiujn semojn antaŭ ol manĝi ĝin. Mi ankaŭ aldonis kelkajn hakitajn pomojn. Ĝi rezultis tre bona, sed ne pro mi, ĉar ĝi jam estis bonega.

Nessun commento:

Posta un commento

Grazie per il tuo commento.